WordNet
escallop
名詞
-
扇形の殻がある軟体動物の食用の筋肉
edible muscle of mollusks having fan-shaped shells; served broiled or poached or in salads or cream sauces.
扇形の殻がある軟体動物の食用の筋肉。煮たり、ゆでたり、サラダであるいはクリームソースと共に出される。
-
カツレツ
thin slice of meat (especially veal) usually fried or broiled.
通常、揚げたり焼かれたりする薄くスライスされた肉(とくに子牛肉)。
-
一連の噛みつくような動作で殻から水を吐くことで泳ぐ、縦溝のある扇形の貝殻をもつ食用の海洋二枚貝
edible marine bivalve having a fluted fan-shaped shell that swim by expelling water from the shell in a series of snapping motions.
一連の噛みつくような動作で殻から水を吐くことで泳ぐ、縦溝のある扇形の貝殻をもつ食用の海洋二枚貝。
動詞
-
しばしば、上にパンの切れ端を乗せたソース、ミルクなどで焼かれる
bake in a sauce, milk, etc., often with breadcrumbs on top.
しばしば、上にパンの切れ端を乗せたソース、ミルクなどで焼かれる。
言い換え