WordNet
manioc
名詞
-
キャッサバ植物の根っこをこして乾かすことで作られたでんぷん
a starch made by leaching and drying the root of the cassava plant; the source of tapioca; a staple food in the tropics.
キャッサバ植物の根っこをこして乾かすことで作られたでんぷん。タピオカの原料。熱帯地方の主食。
言い換え -
キャッサバ
cassava root eaten as a staple food after drying and leaching; source of tapioca.
乾燥し、洗脱した後に主食として食べられるキャッサバ根。タピオカの原料。
言い換え -
キャッサバ
cassava with long tuberous edible roots and soft brittle stems; used especially to make cassiri (an intoxicating drink) and tapioca.
長い食用の塊根とやわらかくもろい茎を持つキャッサバ。特にキャッシーリ(酔いをもたらす飲料)とタピオカを作るために用いられる。