WordNet
matelote
名詞
-
淡水魚(ウナギ、コイ、スズキ)・ワイン・ストックで作った味の濃いスープまたはシチュー
highly seasoned soup or stew made of freshwater fishes (eel, carp, perch) with wine and stock.
淡水魚(ウナギ、コイ、スズキ)・ワイン・ストックで作った味の濃いスープまたはシチュー。
DICTIONARY / 英ナビ!辞書
淡水魚(ウナギ、コイ、スズキ)・ワイン・ストックで作った味の濃いスープまたはシチュー
highly seasoned soup or stew made of freshwater fishes (eel, carp, perch) with wine and stock.
淡水魚(ウナギ、コイ、スズキ)・ワイン・ストックで作った味の濃いスープまたはシチュー。
日本語ワードネット1.1版 (C) 情報通信研究機構, 2009-2010 License
WordNet 3.0 Copyright 2006 by Princeton University. All rights reserved. License