DICTIONARY / 英ナビ!辞書

英和・和英 DICTIONARY
マイ単語帳

scallop マイ単語帳に追加

WordNet

scallop

動詞

  1. 縁を扇形のスカロップで飾る

    decorate an edge with scallops.

    縁を扇形のスカロップで飾る。

    • the dress had a scalloped skirt
    • そのドレスはスカラップスカートだった
  2. しばしば、上にパンの切れ端を乗せたソース、ミルクなどで焼かれる

    bake in a sauce, milk, etc., often with breadcrumbs on top.

    しばしば、上にパンの切れ端を乗せたソース、ミルクなどで焼かれる。

    言い換え
  3. ホタテガイを形成する

    form scallops in.

    ホタテガイを形成する。

    • scallop the meat
    • 肉を薄切りにする
    言い換え
  4. 帆立貝のための魚

    fish for scallops.

    帆立貝のための魚。

    言い換え
  5. スカロップに形作る、あるいはその形に切る

    shape or cut in scallops.

    スカロップに形作る、あるいはその形に切る。

    • scallop the hem of the dress
    • ドレスの裾をスカラップ飾りにする
    言い換え

名詞

  1. スカラップ スカロップ

    one of a series of rounded projections (or the notches between them) formed by curves along an edge (as the edge of a leaf or piece of cloth or the margin of a shell or a shriveled red blood cell observed in a hypertonic solution etc.).

    淵に沿った曲線により形成される円形突起(または、それらの間のV字形の切込み)の1つ(葉の縁、布切れ、貝殻の縁、高張液中のしわがよった赤血球など)。

  2. 扇形の殻がある軟体動物の食用の筋肉

    edible muscle of mollusks having fan-shaped shells; served broiled or poached or in salads or cream sauces.

    扇形の殻がある軟体動物の食用の筋肉。煮たり、ゆでたり、サラダであるいはクリームソースと共に出される。

    言い換え
  3. カツレツ

    thin slice of meat (especially veal) usually fried or broiled.

    通常、揚げたり焼かれたりする薄くスライスされた肉(とくに子牛肉)。

    言い換え
  4. 一連の噛みつくような動作で殻から水を吐くことで泳ぐ、縦溝のある扇形の貝殻をもつ食用の海洋二枚貝

    edible marine bivalve having a fluted fan-shaped shell that swim by expelling water from the shell in a series of snapping motions.

    一連の噛みつくような動作で殻から水を吐くことで泳ぐ、縦溝のある扇形の貝殻をもつ食用の海洋二枚貝。

    言い換え

英ナビ!会員登録されていない方

SIGN IN 新規会員登録(無料)

MY NOTEBOOK

マイ単語帳へ

HISTORY / 最近見た単語

履歴を消す

INDEX / 英ナビ!辞書 索引