WordNet
scallop
動詞
-
縁を扇形のスカロップで飾る
decorate an edge with scallops.
縁を扇形のスカロップで飾る。
- the dress had a scalloped skirt
- そのドレスはスカラップスカートだった
-
しばしば、上にパンの切れ端を乗せたソース、ミルクなどで焼かれる
bake in a sauce, milk, etc., often with breadcrumbs on top.
しばしば、上にパンの切れ端を乗せたソース、ミルクなどで焼かれる。
言い換え -
ホタテガイを形成する
form scallops in.
ホタテガイを形成する。
- scallop the meat
- 肉を薄切りにする
言い換え -
帆立貝のための魚
fish for scallops.
帆立貝のための魚。
言い換え -
スカロップに形作る、あるいはその形に切る
shape or cut in scallops.
スカロップに形作る、あるいはその形に切る。
- scallop the hem of the dress
- ドレスの裾をスカラップ飾りにする
言い換え
名詞
-
スカラップ スカロップ
one of a series of rounded projections (or the notches between them) formed by curves along an edge (as the edge of a leaf or piece of cloth or the margin of a shell or a shriveled red blood cell observed in a hypertonic solution etc.).
淵に沿った曲線により形成される円形突起(または、それらの間のV字形の切込み)の1つ(葉の縁、布切れ、貝殻の縁、高張液中のしわがよった赤血球など)。
-
扇形の殻がある軟体動物の食用の筋肉
edible muscle of mollusks having fan-shaped shells; served broiled or poached or in salads or cream sauces.
扇形の殻がある軟体動物の食用の筋肉。煮たり、ゆでたり、サラダであるいはクリームソースと共に出される。
-
カツレツ
thin slice of meat (especially veal) usually fried or broiled.
通常、揚げたり焼かれたりする薄くスライスされた肉(とくに子牛肉)。
-
一連の噛みつくような動作で殻から水を吐くことで泳ぐ、縦溝のある扇形の貝殻をもつ食用の海洋二枚貝
edible marine bivalve having a fluted fan-shaped shell that swim by expelling water from the shell in a series of snapping motions.
一連の噛みつくような動作で殻から水を吐くことで泳ぐ、縦溝のある扇形の貝殻をもつ食用の海洋二枚貝。